mobile
tablet
pc

Getuigenis van Bjorn

Virtuele maagband Afvallen met hypnose

Vandaag werden wij blij verrast door onze cliënt Bjorn.
Bjorn wilde graag zijn verhaal doen over vermageren onder hypnose, en heeft dat ook op beeld gezet. Bjorn kwam bij ons in maart 2015. Hij woog toen 115 kilo.


BEKIJK HIER ZIJN GETUIGENIS!


Na de eerste sessie verliet onze praktijk met wat twijfels, maar na een duidelijk resultaat in de eerste week, ging het al beter.
Ook de tweede week verloor Bjorn al de nodige kilo’s en was hij overtuigd.
Na het wegnemen van de drang in snoep en frisdranken, bleef Bjorn gewicht verliezen, en behaalde hij, vier maanden na de eerste sessie, zijn streefgewicht van 88 kilo.
Met 27 kilo minder ging Bjorn de zomer in.

Na de zomer besloot Bjorn zijn streefgewicht aan te laten passen naar 80 kilo. Op het moment van het maken van het filmpje (november 2015) woog Bjorn 84 kilo, en ook vandaag nog verliest hij gewicht.

Tot aan vandaag is Bjorn ruim 30 kilo vermagerd. Bjorn voelt zich herboren, is fitter gezonder en gelukkiger geworden.

Bekijk zelf zijn getuigenis:

 

(*) Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.

Wenst u ook graag uw ervaring te delen?
Vul uw ervaring/getuigenis in via onze contact pagina.
Ga naar onze contact pagina