mobile
tablet
pc

Getuigenis van F.G.

Afvallen met hypnose

F.G. kwam bij ons omdat hij enkele kilo's wilde afvallen, en zo ook het snurken te verminderen.  Hij volgde ons Virtuele Maagband Programma, en dit is wat hij ons liet weten:


Langs deze weg wil ik je toch graag feliciteren en bedanken voor de bereikte resultaten i.v.m. de viruele maagring en - niet te vergeten- het snurken!


Zoals je weet ben ik opgegroeid bij de jezuïeten bij wie ik, zoals al mijn klasgenoten, geleerd heb zaken kritisch te benaderen en met twee voeten op de grond te blijven. ik was dus sceptisch toen ik de eerste maal bij jou kwam maar stond open voor uw benadering.
Dank zij uw openheid en charisma heb je mijn vertrouwen gewonnen en zijn wij samen blijkbaar tot goede resultaten gekomen:

  • Wat de maagring betreft: 2.8 kg af in 3 weken  (had zelfs beter gekund indien ik wat meer discipline aan de dag gelegd zou hebben)
  • Snurken:  Quasi volledig gestopt.

Die resultaten zijn te danken aan de motivatie die je teweegbrengt.
Telkens als ik van u kom ben ik een vat vol energie en daarvoor kan ik u alleen maar dankbaar zijn. De thuistherapie is natuurlijk een onmisbaar hulpmiddel om gemotiveerd te blijven.
Ik hou je zeker en vast op de hoogte van de evolutie.

Nog veel succes met u carrière. Aan mij hebt u alvast een levende reclame. 

Wenst u ook graag uw ervaring te delen?
Vul uw ervaring/getuigenis in via onze contact pagina.
Ga naar onze contact pagina