mobile
tablet
pc

Goed Gevoel - lees verder: Afvallen met hypnose - virtuele maagband
20 October, 2015 door Johan

AFVALLEN MET HYPNOSE = AFVALLEN ZONDER DIEET

HET HYPNOCLINIC ARTIKEL IN HET MAGAZINE 'GOED GEVOEL' NOVEMBER 2015:

Goed Gevoel November 2015

HET VIRTUEEL MAAGBAND / MAAGRING PROGRAMMA

In het gezondheidsmagazine 'Goed Gevoel' van november 2015 kunt u lezen over de revolutionaire methode om gewicht kwijt te raken. Op deze pagina vind je meer informatie over ons programma.

Het Virtueel Maagband Programma gebruikt de kracht van hypnotherapie om je tevreden te laten zijn met veel kleinere hoeveelheden eten. Het verandert de manier waarop je over eten denkt. Ons programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten.

De hypnotherapie overtuigt de hersenen dat jouw maag, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, vol is, en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten.

In het magazine 'Goed Gevoel' getuigt Sabine Liefsoens hoe zij haar ideale gewicht verkreeg. 

 

HYPNOSE : 'afvallen met hypnose'

Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die meer dan 30 kilo afviel met ons Virtueel Maagband-programma:

 

Afvallen met hypnose is afvallen zonder dieet

Het Virtueel Maagband Programma is zeker geen dieet. We weten dat diëten meestal alleen op korte termijn werken. Een virtuele maagband laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten. En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Hierdoor zorgt het Virtueel Maagband Programma voor een oplossing die gewichtsproblemen ook op de lange termijn helpt oplossen, en daarna voorkomen.

De medische oplossing om jouw maag te verkleinen, kan dezelfde resultaten geven, maar het Virtueel Maagbandprogramma kan snel worden toegepast, zonder ziekenhuis-wachtlijsten, zonder operatie, zonder risico’s en zonder medische behandeling.

Tijdens de therapiesessies rekenen we af met de oorzaken van het overgewicht. Denk hierbij aan eet- en snoepbuien, emo-eten etc.

Je hoeft daarbij niet over te schakelen op vervelende diëten. Je blijft genieten van lekker eten. Alleen zal je minder eten, maar met evenveel smaak. 

Onze hypnotherapeuten en life coaches helpen je van de overtollige kilo’s af met een blijvend resultaat ?

Meer weten over onze virtuele maagband paketten?

Neem vandaag nog contact op met onze hypnotherapeuten of life coaches en klik hier voor het contactformulier.

of bel ons via 0488 88 56 56, 0484 040 828.