mobile
tablet
pc

Eetstoornissen

Eetstoornissen oplossen dmv hypnose.


We helpen geregeld mensen met verschillende vormen van eetstoornissen, zoals vreetbuien of anorexia door middel van hypnotherapie. Hypnose is een krachtig hulpmiddel om je eetgewoonten te herstellen of te wijzigen. Of het nu een eetverslaving, boulemia of anorexia is. Met hypnosetherapie pakken we eetstoornissen grondig aan (*)


 (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Vaak hebben mensen die willen afvallen een verborgen eetstoornis.

 

Door te diëten en sporten slagen vele mensen er in op een bepaald ogenblik hun ideale gewicht te bereiken. Vaak is het slechts een kwestie van tijd voordat de eetstoornissen weer beginnen. Het overeten, de vreetbuien, emo-eten,... De kilo's keren zo weer terug. Het gekende jojo-effect.

 


Waarom is een blijvend effect bij diëten zo moeilijk?*

Minder eten, actiever leven,... allemaal goed en wel. Als een eetstoornis de basis van het probleem is, dan is er op lange termijn meer nodig. Wie blijvend slank wil zijn moet de problemen aan de basis aanpakken.

 

Met een dieet verander je je manier van eten of de producten die je eet, tijdelijk. Dat heeft zeker effect op het lichaam. Maar een dieet werkt niet in op de wilskracht en eventuele onderliggende eetstoornissen. Die blijven aanwezig en dat maakt dat mensen zo vaak hervallen.

Het aanpakken van de eetstoornissen - zoals overeten, vreetbuien en dergelijke - is dus absoluut noodzakelijk om van je dieet een succes op lange termijn te maken.

 


 

Boulemia behandelen met hypnose*

Het Hypno Clinic team wordt ook vaak geconsulteerd door mensen die eigenlijk een gezond gewicht hebben in verhouding met hun lengte. Toch leveren zij een constant gevecht met voeding. Het zijn vaak mensen die kampen met hun zelfbeeld.

Ze hebben af en toe vreetbuien. Doen aan 'troost-eten'. Daarna gaan ze wel gedreven sporten om toch slank te blijven. Of braken ze het voedsel opnieuw uit, zoals mensen met boulimie (of boulimia).

 


Hypnose en life coaching

Om je eetstoornissen effectief te bedwingen kijken we naar de band en associaties die jij hebt met voedsel. Alleen zo kan je afvallen of vermageren op duurzame manier.

Ben je vaak gestresst of zit je zelfvertrouwen in een dip? Dan eet je op die momenten misschien eerder om je even beter te voelen. Wij gaan je onderbewustzijn duidelijk maken dat je je ook beter kan voelen of troosten op andere manieren.

 


Eetstoornis behandelen met hypnose*

Met hypnose of hypnotherapie pakken we de onderliggende problemen aan. Op die manier worden duizenden mensen per jaar met hypnose van hun eetstoornissen af geholpen. Hypnotherapie is een van de meest effectieve en krachtige therapieën. We verlossen je van opgekropte emoties en bevrijden je van eetstoornissen.*

 


Zoek je ondersteuning bij het overwinnen van jouw eetstoornis?* Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.