mobile
tablet
pc

Slaapproblemen

Een goede nachtrust is belangrijk. Als je beter gaat slapen zal je je de volgende dag fitter voelen en productiever worden.


Hypnotherapie is een van de efficiëntste methodes om slaapproblemen te behandelen. Onder hypnose leer je je lichaam en geest in rust te brengen waardoor je op natuurlijke wijze in slaap valt.* Vaak ligt stress of spanning aan de oorzaak van slaapproblemen. Met hypnose zoeken we naar de wortels van deze spanningen en gaan we je er mee leren omgaan.*


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Slaapproblemen behandelen*

Iedereen slaapt wel eens slecht. Maar als het aanhoudt beperkt het je in je sociale en professionele leven. Je bent prikkelbaarder, minder productief, je voelt je minder zeker... Slapeloosheid kan vele oorzaken hebben. Naast stress, kan het ook liggen aan te weinig beweging, geluidshinder in je kamer. Met hypnose zoeken we naar de grond van je slaapproblemen en om ze het hoofd te bieden.

 


Hypnose en slaapproblemen*

Hypnose brengt het lichaam in een toestand die met slaap verwant is. Hypnotherapie is daarom een zeer doeltreffende behandeling van slaapproblemen. het komt er op aan rust te vinden. Je lichaam op een natuurlijke manier aan zijn slaapcyclus te laten beginnen 's avonds. Je wordt terug vanzelf moe en slaapt opnieuw in zonder problemen.

Met hypnose treden we in contact met datgene wat je slaapproblemen veroorzaakt. Namelijk je onderbewustzijn. Vaak zien we dat conflicten, spanningen,... zich daar genesteld hebben. Dit onderbewustzijn creëert signalen die je wakker houden. Je kan proberen zoveel je wil, als je die niet wegneemt blijft je slapeloosheid.

Via hypnosetherapie gaan we met dat onderbewustzijn, de oorzaak, aan de slag om je slaapproblemen op te lossen. We gaan dat krachtige onderbewustzijn opnieuw vrij maken van die signalen, zodat je weer in alle rust kan slapen.*

 


Je slaapproblemen behandelen via hypnose? Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.