mobile
tablet
pc

Sociale angsten overwinnen

Een sociale angst of sociale fobie belemmert je bij het bereiken van je doelen of je volledige potentieel? Het voelt alsof je niet in staat bent om een ’normaal’ leven te leiden? Je wil dus graag je sociale angsten overwinnen. Hypnose is daar een effectieve therapie voor. Alle vormen van sociale angsten kunnen we succesvol behandelen met hypnosetherapie (*)


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Hypnose therapie voor sociale fobieën*

Sociale fobieën zijn een van de meest voorkomende angsten. Zowat iedereen heeft er in meer of minder mate mee te maken.

Er bestaan verschillende vormen van sociale angsten:

  • Angst om afgewezen te worden
  • Angst om beoordeeld te worden
  • Bezorgheid over wat mensen van je denken
  • verlegenheid
  • overmatig blozen
  • ...

Dit gebeurt niet enkel in 'sociale' aangelegenhedein zoals op café of een receptie, het zijn alle situatie waarbij je je afgewezen, bekeken of beschaamd voelt. Maar allemaal zijn ze perfect en succesvol te behandelen met hypnosetherapie.*

 


 

Hoe werkt hypnose voor de sociale angsten?*

De sociale angst die jouw functioneren beperkt is er niet altijd geweest. Je wordt niet met je angsten geboren. Op een bepaald moment heeft deze zich in je onderbewustzijn genesteld. Opgekropte gevoelens of een vernederende situatie tijdens je jeugd.

Een verspreking tijdens een spreekbeurt op school, waar je mee uitgelachen wordt, kan misschien het begin zijn van een fobie om voor een publiek te spreken.

Je hebt die ongemakkelijke gevoelens opgeslagen en die opgekropte gevoelens versterken je angst alleen maar. Je gaat gewoontes aankweken om deze ongemakkelijke situaties te vermijden en op die manier bevestig je die angst nog meer.

Met hypnose gaan we op zoek naar die momenten en emoties die de sociale fobie teweegbrengen. We helpen jou om ze los te laten en de connectie met vervelende ervaringen te verbreken. Zo gaan we je helpen die angsten los te laten.

 


 

Onze hypnotherapeuten helpen je van je sociale angsten af.*

Met blijvend resultaat!

Neem vandaag nog contact op met onze hypnotherapeuten of life coaches via het onderstaande formulier

of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.