mobile
tablet
pc

Hypnotische maagband

                                                                                


Het Virtueel Maagband Programma gebruikt de kracht van hypnotherapie om je tevreden te laten zijn met veel kleinere hoeveelheden eten. Het verandert de manier waarop je over eten denkt. Ons programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten.


De hypnotherapie zorgt ervoor, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, je het gevoel hebt voldaan te zijn en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten.


In het magazine 'Goed Gevoel' getuigt Sabine Liefsoens hoe zij haar ideale gewicht verkreeg, met behulp van ons Virtueel Maagband-programma. 


Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die dankzij ons Virtueel Maagband-programma meer dan 30 kilo afviel.


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Het Virtueel Maagband Programma is zeker geen dieet. We weten dat diëten meestal alleen op korte termijn werken. Het Virtueel Maagband Programma laat je toe om alles te blijven eten, maar zorgt ervoor dat je kleinere porties gaat eten. En omdat het geen dieet is, voel je je niet slecht of hongerig. Hierdoor zorgt het Virtueel Maagband Programma voor een oplossing die gewichtsproblemen ook op de lange termijn helpt oplossen, en daarna voorkomen.

De medische oplossing om jouw maag te verkleinen kan dezelfde resultaten geven, maar het Virtueel Maagbandprogramma kan snel worden toegepast zonder ziekenhuis-wachtlijsten, zonder operatie, zonder risico’s en zonder medische behandeling.

 


Daarnaast leren we je om te genieten van minder eten. We gebruiken hiervoor onder andere de ‘virtuele maagband’-techniek, zoals is beschreven in het magazine ‘Goed Gevoel’, en zoals te zien was op VTM.

Een slanke geest in een slank lichaam

Vaak is overgewicht het gevolg van diep ingeprente, onbewuste patronen die perfect zijn te veranderen met hypnose. Maar vaak spelen omgevingsfactoren, zoals bijvoorbeeld een stressvolle relatie, een negatief zelfbeeld of een veeleisende baas, ook een belangrijke rol in het ontstaan van overgewicht.

Zelfs een kerngezonde roos leeft niet lang in een negatieve omgeving. Zet het in een positieve omgeving met veel licht, geef het de juiste aandacht en voldoende vitaminen en ze bloeit weer open.

Veel mensen hebben, naast hypnose, ook baat bij extra ondersteuning om de eerder genoemde omgevingsfactoren mee aan te pakken. Mensen die - net zoals de roos - in de juiste omgeving en in de juiste mindset gezet worden, worden vaak gelukkigergezonder en blijvend slank.*

 

 


 

De Virtuele maagband mogelijkheden :


Wil jij ook echt blijvend resultaat?* Onze therapeuten helpen je blijvend van de overtollige kilo’s af!

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier

of bel ons via 0499 15 38 27 of 0488 88 56 56.

 

(*) Disclaimer: Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.  Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.