mobile
tablet
pc

Wat doen wij?

Hypnotherapie voor : 

Een zeer groot deel van de kwalen en ongemakken waar mensen dagelijks mee kampen, hebben hun oorsprong in de psyche van de mens. Denk hierbij aan angsten en fobieën, verslavingen, maar ook aan bijvoorbeeld eet- en slaapstoornissen of chronische pijnen.

Ook zaken als een laag zelfbeeld, spanningen, stress, en seksuele stoornissen hebben vaak een mentale oorzaak.

Veel problemen bij kinderen hebben een geestelijke oorzaak. Voorbeelden zijn bedplassen en problemen op school.

De therapeuten van Hypno Clinic zijn getraind om voor al dit soort problemen oplossingen te bieden. *

Sommige kwalen zijn binnen een enkele sessie te verhelpen, andere vergen een modulaire aanpak over meerdere sessies. *

De professionele aanpak van onze therapeuten is gebaseerd op verschillende methodes en technieken. Waar nodig werken wij samen met externe adviseurs of therapeuten.

Hieronder vindt U een selectie van onze belangrijkste diensten. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat u uw vragen met één van onze therapeuten kunt bespreken.

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.

Hypnose bij kinderen
Veel aandoeningen en ongemakken bij kinderen worden veroorzaakt of versterkt door hun eigen gedachten. Denk hier bijvoorbeeld aan angsten voor (tand-)artsen, het donker, nachtmerries en andere slaapproblemen, stotteren, bedplassen, weinig eigenwaarde of zelfvertrouwen, tics, duimzuigen, nagelbijten, hoofd- of buikpijn zonder medische oorzaken etc. Doordat kinderen doorgaans beschikken over een grote mate van fantasie, zijn zij prima met hypnose te helpen. Neem contact met ons op om uw specifieke vragen te bespreken.  (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Virtuele maagband
Wat is een virtuele maagband? Had u reeds gehoord over een virtuele maagband, voor u op deze pagina kwam? U kan het zich best voorstellen als een maagband of maagring die we in uw gedachten steken. Het Virtueel Maagband Programma gebruikt de kracht van hypnotherapie om je tevreden te laten zijn met veel kleinere hoeveelheden eten. Het verandert de manier waarop je over eten denkt. Het virtuele maagband programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten. De hypnotherapie overtuigt de hersenen dat jouw maag, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, vol is, en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten. Om je een idee te geven over de kracht van een virtuele maagband: In het magazine 'Goed Gevoel' getuigt Sabine Liefsoens hoe zij haar ideale gewicht verkreeg, met behulp van ons Virtueel Maagband-programma.  Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die dankzij ons Virtueel Maagband-programma meer dan 30 kilo afviel!  (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Hypnotische maagband
                                                                                 Het Virtueel Maagband Programma gebruikt de kracht van hypnotherapie om je tevreden te laten zijn met veel kleinere hoeveelheden eten. Het verandert de manier waarop je over eten denkt. Ons programma geeft zo veilige en voorspelbare resultaten. De hypnotherapie zorgt ervoor, nadat je een bepaalde hoeveelheid hebt gegeten, je het gevoel hebt voldaan te zijn en dat er dan geen enkele behoefte is om meer te eten. In het magazine 'Goed Gevoel' getuigt Sabine Liefsoens hoe zij haar ideale gewicht verkreeg, met behulp van ons Virtueel Maagband-programma.  Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die dankzij ons Virtueel Maagband-programma meer dan 30 kilo afviel. (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Angsten en fobieën
Je angsten en fobieën overwinnen met hypnose en hypnosetherapie. Wij helpen vaak patiënten om hun angsten of fobieën te overwinnen.* Hypnose en hypnotherapie is een krachtige therapie voor het behandelen van allerlei fobieën of angstaanvallen. Vergeet je angsten en leef weer voluit! (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Pijnbestrijding
Pijn bestaat in diverse functies, gradaties en omstandigheden. Pijn heeft vaak een nuttige functie als waarschuwing. Maar pijn kan ook een constant kwaad worden. Als artsen en deskundigen hebben vastgesteld dat een kwaal of afwijking niet meer kan worden behandeld, blijven patiënten achter met chronische pijnklachten. Denk hierbij aan voorbeelden als pijn aan de rug, arm of handen, maar ook hoofdpijnen en pijnen aan buik of darmen. Veel van deze klachten kunnen met hypnose worden gereduceerd tot een aanvaardbaar niveau. Maak een afspraak om te zien welke mogelijkheden er zijn om uw pijnen aan te pakken. Heb je een chronische pijn die jou het dagelijkse leven zwaar maakt? Via hypnose helpen we je er mee om te gaan.* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Stoppen met roken
Stoppen met roken: een opgave? Vele rokers willen eigenlijk maar wat graag stoppen met roken, maar weten vaak niet hoe. De mislukkingen van andere rokers doen hen vaak besluiten de stap maar niet te nemen. Dat is erg jammer. Zeker als zij zouden weten dat stoppen met roken, met behulp van hypnose, heel eenvoudig is. Een slagingspercentage van 90% (University of Washington, School of Medicine, 2001) is zeer positief te noemen. * Wilt u ook echt stoppen met roken? Een niet-roker worden. Met hypnotherapie gaan we jouw rookgedrag analyseren en aanpakken. * (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Mentale begeleiding van sporters
Al jaren weten topsporters dat zij niet alleen hun lichaam, maar ook hun geest nodig hebben om topprestaties te leveren. Diverse atleten gebruiken hypnose om hun prestaties tot ongekende hoogten te brengen. Zo gebruikt Tiger Woods hypnose technieken om zijn swing en zijn slagen te visualiseren, en zo al perfect te slaan, voordat zijn club de bal raakt. Daarnaast gebruiken sporters deze technieken om ‘in the zone’ te raken. Dit wordt door hen beschreven als totale verlossing van angsten, geestelijke rust en maximale scherpte. Neem contact met ons op om het juiste programma voor u te ontwikkelen. * (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Verslavingen
Veel mensen hebben te kampen met een verslaving, variërend van internet, snoepen, over alcohol tot drugs. Niet alle verslavingen zijn (direct) schadelijk voor de gezondheid, maar hebben wel een zware impact op het leven van de betrokkene en zijn of haar omgeving. Op een bepaald moment wordt een verslaving hinderlijk. Voor je gezondheid of je sociaal leven. Wanneer in een vroeg stadium wordt ingegrepen, is het vaak mogelijk om veel schade te voorkomen.* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Seksuele stoornissen
Er rust nog vaak een taboe op het bespreken en behandelen van seksuele problemen. En dat terwijl tussen de 38 en 49 procent van de vrouwen en mannen regelmatig last hebben van stoornissen variërend van pijn bij het vrijen, niet tot een orgasme komen of een halve tot uitblijvende erectie. Vaak liggen de oorzaken van deze stoornissen op het mentale vlak. Onze hypnotherapeuten kunnen helpen deze geestelijke barrières op te ruimen, en hiermee het seksleven weer normaliseren. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Lees meer

Eetstoornissen
Eetstoornissen oplossen dmv hypnose. We helpen geregeld mensen met verschillende vormen van eetstoornissen, zoals vreetbuien of anorexia door middel van hypnotherapie. Hypnose is een krachtig hulpmiddel om je eetgewoonten te herstellen of te wijzigen. Of het nu een eetverslaving, boulemia of anorexia is. Met hypnosetherapie pakken we eetstoornissen grondig aan (*)  (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Afvallen met hypnose
  Wil jij ook afvallen? Probeer je al een tijd te vermageren, maar zonder resultaat? Je hebt jezelf op de proef gesteld, jezelf uitgehongerd? Verschillende diëten geprobeerd, maar uiteindelijk kwamen de kilo's er gewoon weer bij? Ondek hoe hypnose en hypnotherapie je kunnen helpen om te vermageren! Zonder moeite en zonder dieet. Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die dankzij ons Virtueel Maagband-programma meer dan 30 kilo afviel!* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Sociale angsten overwinnen
Een sociale angst of sociale fobie belemmert je bij het bereiken van je doelen of je volledige potentieel? Het voelt alsof je niet in staat bent om een ’normaal’ leven te leiden? Je wil dus graag je sociale angsten overwinnen. Hypnose is daar een effectieve therapie voor. Alle vormen van sociale angsten kunnen we succesvol behandelen met hypnosetherapie (*) (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Faalangst overwinnen
Aarzel je om iets te doen omdat je bang bent iets verkeerd te doen? Of blokkeer je vanwege mogelijke reacties als 'het fout zou lopen'? Stop met twijfelen. Om Barak Obama te parafraseren: 'Yes you can!' Alleen weerhoudt iets binnen in je dat te beseffen. Met hypnose krijg je terug controle. En kan je rustig aanpakken wat je wil of moet doen. * (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Pijnbestrijding
Er zijn verschillende soorten pijn. Met hypnotherapie en hypnose kan je ingrijpen op de pijnprikkels in je hersenen te verzwakken, te veranderen en zelfs helemaal te doen verdwijnen. Heb je een chronische pijn, die jou het dagelijkse leven zwaar maakt? Via hypnose pakken we hem effectief aan!* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Meer zelfvertrouwen
Iedereen is wel eens onzeker en verlegen. Belemmert het je in je sociale en professionele leven? Dan kan een gebrek aan zelfvertrouwen problematisch worden. Met hypnose gaan we het overwinnen zodat je met verhoogd zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld, door het leven stapt!* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Slaapproblemen
Een goede nachtrust is belangrijk. Als je beter gaat slapen zal je je de volgende dag fitter voelen en productiever worden. Hypnotherapie is een van de efficiëntste methodes om slaapproblemen te behandelen. Onder hypnose leer je je lichaam en geest in rust te brengen waardoor je op natuurlijke wijze in slaap valt.* Vaak ligt stress of spanning aan de oorzaak van slaapproblemen. Met hypnose zoeken we naar de wortels van deze spanningen en gaan we je er mee leren omgaan.* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Prikkelbare darm syndroom
PDS of Prikkelbare Darm Syndroom is een chronische darmaandoening/ziekte en vroeger werd het een spastische darm genoemd. De medische oorzaak kennen we nog niet, maar heeft waarschijnlijk te maken met stress en voeding. De ziekte zelf kunnen we niet behandelen. Wat kan wel met hypnose? We leren patiënten wel beter omgaan met de aandoening. Met hypnotherapie kunnen we de symptomen effectief bestrijden.* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Life coaching
  Onze unieke combinatie van life-coaching die we op bepaalde punten versterken met hypnose door onze hypnotherapeuten zorgt voor een snel en doeltreffend resultaat (*). (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen


Lees meer

Coaching voor afslanken
Nieuw in Belgie ! Ontdek onze unieke en nieuwe formule ! Afslanken door coaching ! In samenwerking met onze collega's van Coachingclinic ontwikkelde wij een uniek programma om af te slanken. Door onze ervaring in trajecten voor vermageren en de samenwerking met Hypnoclinic is er een UNIEK traject ontstaan. In enkele sessies veranderen we je eetpatroon en stuur jij jezelf bij om die zoetigheden en snoep niet meer nodig te hebben. Vanaf de eerste sessie zal je merken dat je leven helemaal anders loopt op gebied van eten en voeding. Wij activeren je geest en je wil om deze verandering definitief te maken voor jezelf. * De unieke combinatie is voorzien in 3 of in 4 sessies. Vaak gebeurt het dat wij na de laatste coaching sessie een hypnose sessie voorzien indien dat nodig is ter ondersteuning. * (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Plankenkoorts
Op je gemak grote groepen toespreken?* Hypnotherapie is een doeltreffende behandeling van plankenkoorts. Eigenlijk weet je dat je veilig bent op dat podium. Maar toch... dat publiek, op een of andere manier schrikt het je af. Met hypnose gaan we de wortels van die angt proberen te achterhalen en je terug comfortabel doen voelen voor een groot publiek (*). (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Vliegangst
Eindelijk die fantastische vakantie geboekt. Maar die vliegreis erheen... Enkele interessante klanten, een boeiende conferentie in een ver land. Je staat te popelen om te vertrekken. Maar naar daar vliegen boezemt je toch wat angst in... Alhoewel met het vliegtuig reizen de veiligste manier van verplaatsen is, hebben toch veel mensen vliegangst. Hypnose of hypnotherapie is zéér doeltreffend om die vliegangst te overwinnen (*). Laat je vliegangst los en vlieg zonder zorgen. (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer

Overmatig blozen of zweten
Blozen of zweten kan een perfect normale lichamelijke reactie zijn door sport of andere fysieke inspanning. Ook wanneer we ons angstig of beschaamd voelen is blozen of zweten de gewoonste zaak ter wereld. Als het veroorzaakt wordt door angst of zenuwachtigheid en men overmatig gaat zweten of blozen, ligt dit anders. Dan wordt het een last die vaak hinderlijk is in bepaalde sociale situaties.Hypnotherapie kan hiervoor een adequate oplossing zijn.* (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Lees meer