mobile
tablet
pc

Verhoog je zelfvertrouwen

Iedereen is wel eens onzeker en verlegen. Belemmert het je in je sociale en professionele leven? Dan kan een gebrek aan zelfvertrouwen problematisch worden. Met hypnose gaan we het overwinnen zodat je met verhoogd zelfvertrouwen, een beter zelfbeeld, door het leven stapt!*


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Zelfvertrouwen*

Zelfvertouwen speelt een belangrijke rol in ons leven. Wat we bereiken in ons sociale en professionele leven is grotendeels afhankelijk van het vertrouwen dat we in ons eigen kunnen en in onze eigen talenten hebben. Iemand met gebrek aan zelfwaarde of een negatief zelfbeeld zal zich geremd voelen om de dingen te bereiken die hij of zij voor ogen heeft.

  • Bij een lage zelfwaarde voel je je over het algemeen onzeker of waardeloos
  • Een laag zelfvertrouwen maakt dat je weinig gelooft in je slaagkansen. Waardoor je je vaak al van te voren gewonnen geeft
  • Bij een laag zelfbeeld vind je jezelf onaantrekkelijk of oninteressant en geloof je ook dat je bepaalde dingen niet verdient

Onderliggende problemen, herinneringen of gevoelens liggen vaak aan de basis hiervan. Met hypnose of hypnotherapie gaan we deze verlegenheid of onzekerheid ten gronde behandelen.

 

 


Zelfvertrouwen verhogen*

Als je jezelf altijd focust op negatieve zaken, op dingen die fout zijn gelopen of die je anders had moeten doen, beland je in een negatieve spiraal. En daar raak je moeilijk uit. Telkens je toegeeft aan deze negatieve gevoelens, voed je die negatieve gedachten. Je zal het moeilijker vinden om nieuwe zaken met vertrouwen aan te pakken. Met hypnose doorbreken we deze gedachten. We gaan je er bewust van maken en in staat stellen deze gevoelens en situaties positief en met zelfvertrouwen te bekijken.

 

 


Zelfvertrouwen kweken*

Alleen door positieve gedachten en waardering van je talenten en realisaties creëer je positieve ervaringen. Bewust zijn van de eigen kracht en aanleg is essentieel om zelfvertouwen te ontwikkelen en vat te krijgen op je leven. 

Positiviteit en vertrouwen versterken elkaar. Wie zijn talenten en eigenschappen naar waarde schat en vertrouwen uitstraalt, trek ook meer mensen en positieve ervaringen aan. Zo bouw je een positief zelfbeeld en het vertrouwen in eigen kunnen op.

Hypnotherapie is zeer effectief om je zelfvertrouwen te verbeteren.* We maken je bewust van je capaciteiten, jouw unieke waarde. Je stapt met een -opnieuw- positief zelbeeld en vol zelfvertouwen de uitdagingen des levens tegemoet.

 

 


Wil jij ook aan je zelfvertrouwen werken? Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.