mobile
tablet
pc

Vliegangst overwinnen

Eindelijk die fantastische vakantie geboekt. Maar die vliegreis erheen... Enkele interessante klanten, een boeiende conferentie in een ver land. Je staat te popelen om te vertrekken. Maar naar daar vliegen boezemt je toch wat angst in... Alhoewel met het vliegtuig reizen de veiligste manier van verplaatsen is, hebben toch veel mensen vliegangst. Hypnose of hypnotherapie is zéér doeltreffend om die vliegangst te overwinnen (*).


Laat je vliegangst los en vlieg zonder zorgen.


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Vliegangst*

Angst voor vliegen komt vaak voor, dus je bent helemaal geen uitzondering. Maar het zou wel handig zijn die vliegangst te overwinnen. Om verre reizen te maken. Of misschien wil je wel werk maken van een internationale carrière. 

Net zoals alle angsten is vliegangst irrationeel. Objectief gezien is de rit met de auto naar de luchthaven gevaarlijker dan je vliegreis zelf.

Om die vliegangst te overwinnen gaan we op zoek naar wat de vliegangst in jou veroorzaakt. We gaan identificeren wat je juist bang maakt. Het feit geen vaste grond onder je voeten te hebben, de kleine ruimte, de vele mensen,...

 


Vliegangst overwinnen met hypnose*

Hypnose is een doeltreffende manier om vliegangst te overwinnen. Het brein en het onderbewustzijn zijn zeer krachtig en tot vele dingen in staat. Vliegangst en andere angsten worden vaak gestuurd door het onbewuste deel van ons brein. Door bepaalde omstandigheden, een verhaal of andere aanleiding, heeft zich daar een idee ontwikkeld dat vliegen associeert met angst. Deze connectie gaan we onderzoeken en loskoppelen.

Dankzij hypnosetherapie zal de link die je automatisch maakte tussen vliegen en gevaar worden verbroken. Voor je het weet stap je zonder angst het vliegtuig op, verre horizonten en exotische avonturen tegemoet (*).

 


Je vliegangst behandelen via hypnose? Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.  Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.