mobile
tablet
pc

Mentale begeleiding van sporters

Al jaren weten topsporters dat zij niet alleen hun lichaam, maar ook hun geest nodig hebben om topprestaties te leveren. Diverse atleten gebruiken hypnose om hun prestaties tot ongekende hoogten te brengen. Zo gebruikt Tiger Woods hypnose technieken om zijn swing en zijn slagen te visualiseren, en zo al perfect te slaan, voordat zijn club de bal raakt. Daarnaast gebruiken sporters deze technieken om ‘in the zone’ te raken. Dit wordt door hen beschreven als totale verlossing van angsten, geestelijke rust en maximale scherpte. Neem contact met ons op om het juiste programma voor u te ontwikkelen. *


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Neem vandaag nog contact met ons op via het intakeformulier

of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

(*) Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.