mobile
tablet
pc

  Dit zeggen onze klanten:  

Hier vind je de meningen en verhalen van onze klanten.

 

Dit zijn persoonlijke verhalen. De resultaten kunnen per cliënt verschillen. Wij kunnen geen exacte herhaling van deze resultaten garanderen.

S.N.

Virtuele maagband

Beste Yonas,

Hieronder mijn laatste mailtje als afsluiting van een mooi hoofdstuk. 

Exact een jaar geleden kwam ik bij jouw terecht. Mijn doel was om 20 kilo af te vallen in 2020. Ik kan je met toch wel trots meedelen dat ik 25 kilo afviel. 
Maar het gaat niet enkel over het cijfer op de weegschaal. Wat voor mij zoveel belangrijker is, is dat jij gezorgd hebt voor die 'klik' in mijn hoofd. 
Mijn zelfvertrouwen kreeg een enorme boost. Ondanks dat dit voor vele onder ons een moeilijk jaar was , leef ik mijn leven de volle 100 procent. Ik heb de energie gevonden om doelen in mijn leven te bereiken en niet enkel aan de zijlijn te staan kijken naar mijn eigen leven. 
Ik had nooit gedacht ooit te kunnen zeggen, ik ben geen emo eter. Maar ik kan het nu volmondig en met veel trots zeggen! Ik ben geen emo eter meer! Ik geniet van beweging en ben voor het eerst echt trots op mezelf. Maar mijn trots had ik nooit bereikt zonder de hulp van jouw. Oneindige dank voor jouw werk, jouw passie.   


VeranderingIs moeilijk in het begin
Is rommelig in het midden
Is prachtig als je het voelt!

 
Mvg

E.Y.

Ik ben doorheen de jaren verschillende keren bij Yonas langs geweest en ik was elke keer zeer verbaasd over hoe effectief de sessies waren. De gesprekken verliepen heel vlot, Yonas is altijd even aanwezig en luistert echt naar wat je zegt. Dit maakt het toch wat makkelijker om persoonlijke dingen te delen en vrijuit te praten.
Ik geloofde trouwens absoluut niet in het idee van een 'quick fix', maar hypnose kan op een paar uur echt dingen omkeren (in mijn geval o.a. paniekaanvallen, eetproblemen) waar je normaal jarenlang in therapie voor moet en zelfs medicatie voor krijgt. Ik ben elke dag dankbaar dat ik Yonas zijn praktijk heb gevonden en aan dat scenario ben kunnen ontsnappen... Problemen die voor mij hopeloos leken zijn nu enkel nog een nare herinnering! Ik raad het iedereen aan, je zal versteld staan van het resultaat!

Inez

Toen ik bij Yonas kwam had ik diepgewortelde problemen. Al 14 jaar boulimia, laag zelfbeeld en regelmatig problemen met binge drinking.
Yonas luisterde geduldig en begripvol zonder te oordelen. Ik voelde dat ik hem mijn diepste geheimen kon toevertrouwen.
In de eerste sessie hebben we mijn eetprobleem aangepakt. Ook het feit dat ik niet met vriendinnen uit eten kon zonder op voorhand een glaasje wijn te drinken omdat ik nerveus was. Tijdens zo'n etentje kon ik mij ook niet focussen op het gesprek omdat ik obsessief bezig met wat ik aan het eten was, hoeveel kcal er inzaten en hoeveel ik er van zou aankomen. Na de eerste sessie met Yonas is mijn leven volledig beginnen veranderen. Ik was niet meer obsessief met mijn eten bezig. Ik kon mij tijdens een etentje volledig focussen op het gesprek en ik had geen behoefte om op voorhand en tijdens het eten iets te drinken. De mentale band tussen mijn hand en mond (overgeven) was ook verbroken. Overgeven kwam zelf niet meer in mij op wat voor de hypnose een constante strijd was. Voor het binge drinking heb ik nog een sessie gedaan. Als ik 1 dan toch eens 1 glaasje dronk had ik geen rem meer. Mijn alcoholgebruik beperken was geen optie daarom ben ik bij Yonas gegaan om mij te programmeren op nultolerantie. En guess what, ik heb al 2 maanden geen druppel meer gedronken. Ik voel mij er perfect gelukkig bij en heb ook geen trek. Ik kan op café gerust een theetje drinken zonder probleem.
Mijn leven is 100% veranderd. Door hypnose heb ik mijn slechte gewoontes en mentale problemen achter mij kunnen laten en eindelijk de persoon geworden die ik altijd had willen zijn. Ik stond eerst sceptisch tegenover maar ik ben blij dat ik de stap gezet heb. Ik ben eindelijk uit de negatieve spiraal van jaren en voel mij echt verlost. Ik ben Yonas zooooo ongelooflijk dankbaar. Heb je zelf mentale problemen of verslavingsproblemen. Blijf er niet mee zitten want het is een kwelling. Ik weet er alles van. Probeer hypnose. Het is de zeker moeite waard!
Groetjes Inez 

Daria

Virtuele maagband

Dag Yonas,  Het is inmiddels al even geleden dat ik bij jou hypnose sessies heb gevolgd voor mijn gewicht. Ik vertelde laatst iemand over deze sessies en bedacht me dat ik je nooit heb laten weten wat het eindresultaat was. Ik weeg momenteel ongeveer 53kg en ben er dus 18kg kwijt. Ik ben ook actief met wandelen en kleine work outs thuis (Corona proof). Ik voel me zo dus veel beter in m’n vel. Wanneer de snoepkast nog eens roept denk ik nog vaak ‘alleen als ik honger heb wil ik eten’ en geniet nu des te meer van een traktatie. Hiermee wil ik eigenlijk zeggen.. bedankt!

Ellen

Stoppen met roken

Vandaag is het 27 oktober en een jaar geleden dat ik gestopt ben met roken dankzij Ann 😁 nooit gedacht dat dit kon . Ik heb plakkers , champix, magneten in oor , kauwgom , laserbehandeling en spuitbusje Nicoret geprobeerd niets werkte . Ik ken ook collegas die de nummer vroegen en ook zij zijn gestopt met hypnose . En deze mensen zijn nog steeds gestopt die ook een applaus verdienen want uiteindelijk moet je hier zelf ook achterstaan vind ik 👏👏 grtz Ellen

Dominique

Virtuele maagband

Beste Yonas,

Ons laatste mailcontact dateert van enkele maanden geleden. Ondertussen ben ik wel verder blijven werken aan mijn eetgewoontes. Alhoewel het voor mij in feite geen werken was. Het ging (en gaat) als het ware vanzelf. Wanneer ik naar de winkel ga, met of zonder hongergevoel, loop ik zonder problemen voorbij de chips en het gebak. Wanneer er op het werk wordt getrakteerd, kan ik gemakkelijk aan de zoete verleiding weerstaan of kies ik de gezonde optie. Ook heb ik al maanden geen cola light meer gedronken en heb er ook totaal geen behoefte meer aan. GEWELDIG!!!Vanmorgen ben ik op de weegschaal gaan staan. En mijn einddoel (=62 kg) is bereikt! Ik blijf vanaf nu gewoon verder doen wat ik de voorbije maanden heb gedaan want ik voel me er veel beter bij.Bij deze wil ik jou dan ook heel erg bedanken voor je hulp!Lang leve de virtuele maagring!
Groetjes,Dominique

Sanne

Virtuele maagband

Dag Yonas, eventjes niets laten weten... ik zit nu op 64. Echter ben ik wel mentaal beland waar het ok is. Ik val nog wel af maar de weegschaal is niet meer een goede vriend... vind mezelf goed in de spiegel en goed in mijn vel... denk dat het goed is zo... Ik wil je bedanken wat je gedaan hebt. Jij hebt mijn leven veel aangenamer en mooier gemaakt!!! Jij bent goud waard!! Groetjes, Sanne.

Hilde

Virtuele maagband

Dag Ann,
Fantastisch hoe deze afval-hypnose techniek werkt. op ongeveer 2 maand was ik 6 kg afgevallen terwijl ik bijna geen nee moest zeggen tegen wat ik graag lust. Uiteraard moet je niet gaan snoepen enz maar je porties aanpassen en echt meer genieten van wat je eet !
Ik ben tevreden over de techniek, maar nog meer over de manier waarop het gebracht wordt. je warme stem stelt je helemaal op je gemak. Het gaat alsof bijna vanzelf.
De maagring lijkt er echt aanwezig te zijn en doet je gewoon stoppen met eten.
Als je nog twijfelt , ik zou zeggen gewoon doen en weg met al die dieetsapjes en -potjes want dat zijn echt korte termijn oplossingen. Na een jarenlang gevecht tegen die enkele kilo's teveel , heb ik nu mijn streefgewicht en ben ik zelf tot rust gekomen.
Dikke mercie Ann.

Kathelijne

Verslavingen

hoi Ann,
Ondertussen is het 4 maanden geleden dat ik bij jouw ben geweest voor mijn alcoholverslaving. Ik had het al zo dikwijls op eigen kracht geprobeerd. Het was al jaren een lijdensweg. Dan lukte het me voor een weekje en was ik super gelukkig maar telkens ging ik van 1 glas weer naar een volle fles. Jij hebt me geholpen en zonder moeite ben ik nu al 4 maanden alcoholvrij. Ook jouw begeleiding nadien doet me deugd. Het is niet alleen het niet drinken maar het is ook een andere mindset. Het neen zeggen tegen mensen die je iets aanbieden. Het blijven houden aan je keuze. Want het is ten slotte een keuze voor het leven. Dank je wel dat je me hierbij hebt geholpen en voor jou steunende begeleidende woorden nadien.

Liefs
Kathelijn

Joppe

Virtuele maagband

Dag Yonas,
mei 2019.... een jaar geleden al. Intussen vooropgesteld gewicht al een tijdje bereikt en zelfd meer. 80 kg zegt de weegschaal. Maar belangrijker nog is het feit dat dit al enkele maanden stabiel blijft. Gezien mijn mindset ten aanzien van eten ook gewijzigd is, ben ik ervan overtuigd dat dit zo zal blijven. Bedankt om mij op het juiste spoor te hebben gezet. What a life changer! Grt en be safe!

Melissa

Stoppen met roken

Dag Ann,

mijn excuses voor het late bericht. Ik was dat een beetje uit het oog verloren maar ik kan je melden dat ik nog altijd een overtuigde niet roker ben! Bedankt!Ik zou alleen misschien eens moeten terugkomen voor mijn cola Light verslaving 😉 Groetjes Melissa

Christel

Beste Ann ,

Je hebt me door een voor mij zeer donkere periode begeleid .
Jouw sessies brachten me in een toestand van diepe rust en herbronning .
Eeuwige dank ,
Christel

Christiaan

Virtuele maagband

Ik heb de eetstoornistherapie bij Ann Fieuw gevolgd. Ik val ongeveer 1kg per week af. Ik eet alles wat voor mij een openbaring is. Ik kan zelfs langs de bakker gaan zonder binnen te gaan. Ik heb zelfs door minder te eten een voldaan gevoel. Voor mij a new way of life. Eindelijk gevonden hoe ik moet afvallen zonder snoepaanvallen te krijgen. 👍👍 Thx Ann. Schitterend werk. De therapie werkt fantastisch.

A.

Meer zelfvertrouwen

"Dag Yonas, mijn sollicitatie gesprek is heel goed gegaan, ik heb er zelfs van genoten! Dank je wel! A."

Christel

Virtuele maagband

“Beste Ann,
Eerst en vooral wil ik je bedanken voor de hulp om eindelijk op een gezonde manier te vermageren met behulp van het Virtueel Maagband Programma.

Het is ondertussen een tijdje geleden dat ik bij jou terechtkwam en ben ondertussen een zevental kilo afgevallen. Ik voel mij goed en het leuke is dat er mensen zijn die het zien, en mij er dan ook over aanspreken.

Al na de eerste sessie ging het vlot om maar drie keer per dag (kleinere porties) gezond te eten, zonder tussendoortjes en ik merkte ook dat de drang naar zoet weg was. Ik eet nu ook trager en geniet van hetgeen ik aan het eten ben.

Door elke dag een halfuurtje of langer te bewegen heb ik meer energie en voel ik mij goed in mijn vel.

Ik luister nog zeer regelmatig naar het audiobestand wat zeker en vast ook een hulp is.

Als ik de vraag krijg wat ik gedaan heb om af te vallen, zal ik je zeker aanbevelen.

Tot slot wil ik zeggen dat ik mij op mijn gemak voelde bij jou en ik wil je ook nog bedanken voor de eettips die je me gegeven hebt.

Met vriendelijke groeten,

Christel


Stoppen met roken

Beste Yonas,

Allereerst wil ik mijn mail beginnen met je te bedanken. BEDANKT!!

Ik kan dit niet genoeg zeggen want wat jij voor mij gedaan hebt, heb ik nooit durven dromen na 23 jaar afhankelijk te zijn geweest van de sigaret...

 

Lees de volledige getuigenis
2018-07-04: Ellen geraakte van haar SMETVREES af

Hoe Ellen via hypnose van haar smetvrees afgeraakte

Lees de volledige getuigenis
Ann

Beste Yonas

Je had me gevraagd om te laten weten hoe het met me ging na verloop van tijd.

 Dat antwoord is dus heel eenvoudig : “ ik voel me super goed”

Sinds onze eerste sessie heb ik niet meer gedronken, maar er is meer dan dat .

Het voelt alsof ik eindelijk ben wie ik eigenlijk al jaren wil zijn…

 Ik begrijp nog altijd niet goed hoe je het hebt klaargespeeld om mijn vastgeroeste gewoonten in een paar uurtjes tijd volledig  te keren.

Ik kan je dan ook alleen maar enorm bedanken.

Blij dat ik je hulp heb gevonden,

Het allerbeste voor je praktijk

 Vriendelijke groeten en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar !!

Ann

Ann

Beste Yonas, Hierbij wil ik je nog bedanken voor alle hulp. Na lang twijfelen heb ik het dan toch aangedurfd om contact op te nemen, en ik heb er geen spijt van. Integendeel zelfs ! Het is nu 2,5 maand geleden dat ik voor een eerste sessie kwam, ondertussen is er al 12 kilo af, en het blijft nog steeds goed gaan. Vanaf dag 1 was mijn snoepdrang volledig weg, mijn emotionele eetbuien zijn ook verleden tijd. Ik kan eindelijk normaal eten : 3 maaltijden per dag en veel water drinken. En ik kan nu genieten van één koekje, zonder direct het hele pak te willen opeten. Ook ben ik veel actiever geworden : 3 x per week ga ik een uurtje intensief sporten, en dagelijks fiets ik naar mijn werk. Ik voel me terug goed in mijn vel, en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Bedankt om mijn leven te veranderen !

Ann


Hypnotische maagband

Beste Jonas,

Laat me toe om te zeggen dat je een bijzondere gave hebt. Dank  je wel is zeer zachtjes uitgedrukt.

Tot volgende week!


Hypnotische maagband

"Bij het eerste gesprek was ik best wel wat zenuwachtig maar dat duurde niet lang. Ik werd echt heel goed begeleid en had direct het volste vertrouwen in Yonas. De hypnose op zich heb ik ervaren als zeer aangenaam en ontspannend en voldeed aan al mijn verwachtingen. Mijn laatste sessie is nu al een paar weken achter de rug en ben ondertussen al 7 kg kwijt en nog altijd super gemotiveerd. Frisdrank drink ik niet meer, heb er gewoon geen zin meer in en mijn emotionele snoepbuien zijn ook verleden tijd. Het audio-bestandje beluister ik nog regelmatig, het helpt wel degelijk om vol te houden en zeker bij moeilijke momenten. Voor iedereen die nog twijfelt zou ik zeggen... gewoon doen!!! Beste Yonas, ik kan niet anders zeggen dan dat je een fantastisch mens bent.Je hebt een heel bijzondere gave om mensen te helpen en bij te staan tijdens moeilijke periodes in hun leven, en wat het voornaamste is dat je dit met hart en ziel doet.Dit is niet iedereen gegeven.Ik voel me als herboren!
Groetjes en misschien tot later bij een volgende sessie." 

Denise


Virtuele maagband


Het is een 2 tal maanden geleden dat ik voor de eerste keer bij jullie geweest ben . Ik had eerst mijn twijfels ,maar via aanraden van een vriendin, die al bij jullie was geweest, en dat positief ervaren had, dan toch de stap ondernomen het te proberen. Nu ondertussen is er een kleine 14 kilo af en geen trek gehad naar frisdrank of zoet en tussendoortjes ,enkel de 3 x voeding per dag en veel water drinken. Als er in het begin een kleine verleiding ontstond , was de drang hiernaar even snel weg als ze opkwam, en kon ik er dus probleemloos aan weerstaan, wat vroeger niet het geval was... Ook qua bewegen is er al wat verandert , van weinig bewegen naar minstens 3 keer per week een 30 tal minuten , de vermoeidheid is al afgenomen en heb wat meer energie. Het geluidsbestandje beluister ik nog, en hou het bij voor later ,voor een eventueel moeilijk momentje ... Het is wel fijn dat mensen het gewichtsverlies opmerken en een compliment geven. Het is een extra stimulans verder te doen op deze manier. Tot hiertoe gaat alles goed , mijn zelfvertrouwen is toegenomen, voel me al een stuk beter in men vel . Ben blij dat ik deze stap genomen heb, kan het anderen aanraden :-) Bedankt voor alle hulp !!!


Hey Yonas,

Het is nu zo een 2 weken geleden dat ik bij jou geweest ben en het gaat fantastisch met mij.

De eerste dagen was ik heel veel bezig met me af te vragen of ik nu echt nooit meer zou roken. Maar om nu te zeggen dat ik snakte naar een sigaret, nee, dat niet. Ik had er ook geen zin of behoefte aan.

Een paar dagen later ben ik vertrokken op rondreis door N. Dat waren 4 drukke dagen waardoor ik helemaal "vergat" dat ik net was gestopt met roken.

Maw het gaat goed, ik mis roken helemaal niet en ben veel actiever, verplaats mij meer te voet ipv met de auto.
Het gaat zelfs zo goed dat ik bijna vergeten was je hiervan op de hoogte te brengen :-)

Bedankt om me op weg te helpen naar een leven onafhankelijk van sigaretten, het voelt super.

Het enige waar ik me wel een beetje zorgen over maak, is of er nu extra kilo's ga bijkomen ..


Beste Yonas

 

Ik wou u toch nog eens bedanken voor uw hulp.

Ondertussen zijn we nog altijd gestopt met cocaine.

Dit zonder problemen.

Dank zij uw hulp hebben wij terug een normaal leven.

 

Dank u

Anoniem

Goedemorgen Yonas ,Bij deze wil ik je op de hoogte houden van hoe ik me voel na twee sessies.Had al na het eerste bezoek duidelijk verandering in mijn slaappatroon maar na het tweede bezoek was het heel duidelijk!Neem niets meer van sipralexa en zolpidem en voel me op dit moment super en slaap goed. Hopelijk blijft dit zo :)Ben heel blij dat ik de Hypnoclinic heb leren kennen. Heb dan ook al aan verschillende personen je naamkaartje gegeven .

Met vriendelijke groeten

Anoniem

Goedemiddag Yonas, 

Ik had beloofd om na mijn vakantie een update te geven dus bij deze :-) Tijdens mijn vakantie heb ik 2 weken op niets gelet wat ik at of snoepte en ben niets bijgekomen.Wat ik zelf opmerkte is dat mijn porties veel kleiner zijn wat ik opeet ook al krijg ik een bomvol bord opgediend.Voordien zou ik dit helemaal opeten en nu stop ik als ik genoeg heb. Heb veel sneller een voldaan gevoel.Dus mijn porties zijn opmerkelijk veel kleiner geworden.Ook ga ik veel minder op de weegschaal staan. Ben er veel minder mee bezig met eten en mijn gewicht. Voor mij heeft deze therapie echt wel geholpen en niet alles draait nu nog rond mijn gewicht en eten en dat is een hele opluchting. Heel erg bedankt voor de aangename sessies! 

Anoniem

Beste Yonas

Wil je hierbij laten weten dat het prima gaat. Dinsdag bij thuiskomst ben ik simpel langs alle alcohol heen kunnen lopen en dat is zo gebleven.

Ik heb er zelfs geen trek in. Heb even gewacht met reageren tot na de zaterdag, omdat ik toch benieuwd was hoe ik dat zou ervaren (omdat het in het weekend wel mag, maar niet hoeft). Was gisterenavond alleen thuis, dit was in het verleden het moment bij uitstek om me eens lekker vol te gieten. Ik moet zeggen, ik heb er wel aan gedacht, maar er was geen "sociaal kader" om iets te drinken, dus heb ik het gelaten. De eerste paar nachten heb ik erg slecht geslapen, maar dat begint nu ook wat beter te gaan, dus we zijn op de goede weg.

Groetjes en bedankt

Anoniem

Vandaag stond de weegschaal voor het eerst onder 80 kg! Wat een succes!De laatste weken zijn enorm druk en hectisch geweest. Hierdoor heb ik af en toe een dag overgeslagen met de zelfhypnose. Ik heb dan wel gemerkt dat het minder gemakkelijk was. Nu ik terug elke dag de zelfhypnose doe, gaat het een stuk beter.
Ik merk ook dat ik minder honger heb tijdens de dag en dat 'lekkere' dingen me minder aanspreken. Zelfs wanneer de tafel in de leraarskamer helemaal vol staat met lekkere dingen (paaseitjes, wafeltjes, gebak, ...) had ik helemaal geen goesting om hier iets van te nemen. Vroeger zou dit wel anders geweest zijn. :-) Ik kon hier wel afblijven, maar dat was toch alleen maar met een grote moeite. Er ligt zelfs al een paar weken een zak chips in huis, maar ik heb helemaal geen neiging om deze te openen.

Het is vooral heel leuk dat verschillende van mijn collega's me al hebben aangesproken over het verliezen van kilo's. Ik blij! :-D

Heel hard bedankt voor de hulp!

Groetjes,

Anoniem

Yonas, 

Ik ben op 15 februari voor de 1ste maal bij jou geweest , ik ben dus een maand bezig en ik moet zeggen dat ik mij supergoed voel.Heb me vanmorgen gewogen en ben al 5 kg kwijt maar in centimeters ben ik meer kwijt. Mijn kledij begint ruimer te zitten en ik krijg van verschillende mensen de vraag of ik vermagerd ben.Dit geeft mij een boost om door te gaan.En vanaf morgen ga ik beginnen met sporten, ik ga samen met enkele collega's samen naar de zumbales.De motivatie blijft groeien om door te gaan.Dus bij deze dank je wel. 

Groetjes

Manuela

Beste Yonas,

 

Hartelijk dank om mij te verlossen van die slepende moeheid die mijn leven steeds heeft beheerst vanaf mijn 10 jaar (46 jaar) .  Ik had het gevoel van steeds in een slaapmodus te vertoeven, maar na slechts 1 sessie voelde ik mij als herboren!  Ik heb terug zin in het leven gekregen,  leuke dingen te doen en te ondernemen terwijl ik vroeger al moe werd van de gedachte alleen!

Dankjewel jongeman. Ook mijn dank om te reageren op mijn telefoontje nadat ik mij wat minder goed voelde en de sleutel tot de oplossing in mezelf vond.

Groetjes.

Anoniem

Verslavingen

Beste Yonas,

Ik durf er bijna niet in te geloven!  Ik heb sinds ons gesprek geen sigaret meer aangeraakt
Thuisgekomen heb ik eerst alle asbakken afgewassen, ingepakt en weggeborgen!

Heb fantastisch goed geslapen, zonder angstdromen!   En.... Iets wat ik in jaren niet meer had meegemaakt... Ik ben wakker geworden zonder rugpijn

Sinds mijn thuiskomst gisteren was ik niet meer in contact gekomen met rokende mensen.  Nu ben ik bewust ad school van mijn oppaskinderen naast enkele rokende personen gaan staan, deed mij niets, vroeg mij gewoon af waarom zij rookten!

Ik voel mij ook heel rustig en tevreden, en merk lichamelijk verschil : neusvleugels reageren, automatisch diep ademhalen. De wondjes (opengescheurde mondhoeken) zijn dicht. Lichaam is meer beweeglijk, ogen staan heel klaar!  Voel ook dat bloedsomloop beter is.

Het is nog onwezenlijk allemaal, en ik hoop dat het inderdaad zal blijken dat ik een niet-roker ben!

Anoniem

Virtuele maagband

Ik moet toegeven, ik ben serieus onder de indruk van het effect, we komen net terug vd States en gezond eten is daar alles behalve vanzelfsprekend! Zeker niet in Disney World.  Ik heb geen zin gehad in vuiligheid, snoep enz... Terwijl dit zowat het enige is dat je in een pretpark kan vinden. In Miami vind je al gemakkelijker gezonde voeding en daar heb ik dan ook dubbel van kunnen genieten.
Voor het eerst sinds lang heb ik 100% van mijn gezin kunnen genieten zonder continu te moeten opletten op wat ik eet.

Ik wens je hiervoor te bedanken!
You changed my life!!!

Christel

Life coaching

Heel hartelijk bedankt voor de fijne levenswijsheid die je ons gegeven hebt tijdens de cursus.Na (en tijdens) de cursus heb ik ook mijn leven 180° gedraaid. Na meer dan 16 jaar in de bank te werken neem ik 31/12 afscheid van de financiële sector. In 2016 start ik met een nieuwe uitdaging in het buitenland (Nederland, 10' rijden van bij mij thuis 😀😀). Maar ik hoop dat dit maar tijdelijk zal zijn want heb ondertussen de volledige selectieronde van de politie afgerond. Ik verwacht heel binnenkort het eindresultaat en hoop dat ik in het voorjaar dus weer op de schoolbanken zal zitten. 

Lesley - leerkracht.

Life coaching

Ik vond je fantastisch als  life coach docente. Met jouw stijl heb je me de ogen geopend en ik vind het een eer om te zeggen dat mijn lesstijl aan de hogeschool studenten op jouw aanpak gebaseerd is. De feedback van de studenten is uitermate positief en ik voel me goed in deze onbevangen en improviserende stijl waarin er tijd wordt vrijgemaakt om bij levenswaarden en levenslessen stil te staan.

Lesley.

Kim

Afvallen met hypnose

Het is ondertussen al een tweetal maanden geleden sinds ik bij jullie was voor het eerst. Ik ben trots om te melden dat ik ondertussen al 12 kilo ben afgevallen. Ik zit nog vol motivatie om er mee te blijven doorgaan. Ik ga binnenkort mijn verhaal eens volledig op papier zetten voor jullie, omdat ik nog een 20 kilo wil afvallen. Ik zou graag ook die mensen willen inspireren die willen afvallen. Ik heb voor ik aan mijn avontuur begon er veel over gelezen, over de virtuele maagband, en las toen verhalen over mensen die een tiental kilo zijn kwijtgeraakt en op hun streefgewicht zijn gekomen.

Mijn doel was/is iets groter namelijk een in totaal een dertig kilo afvallen.

Bedankt al voor alles wat jullie tot nu toe voor mij hebben betekent !

K.

K. en J.

Verslavingen Afvallen met hypnose

Met ons gaat het super !

J. is ondertussen 20 kg kwijt en ik 10 kg ... ! Sinds de behandeling hebben J. nog ik zin in chocolade of andere troep ...

We hebben geen stress meer, want het doet ons eigenlijk helemaal niets al die zoetigheid !

Het is ook geen dieet, maar een andere manier van leven en beleven die volledig overeenstemt met onze verwachtingen want we mogen nog alles eten en drinken.

We hebben meer energie, zijn zelfzekerder geworden en voelen ons goed in ons vel !

 

Bedankt !

K en J

Regina V.

Sociale angsten overwinnen

Ik ben heel blij dat ik de sessies gevolgd heb. Ik zeg nu mijn mening zonder er verder over na te denken en dat doet me goed !

ik ben dus tevreden !

Regina V.

K. Dumortier

Verslavingen

Dag Yonas,

1000 x bedankt voor de hypnose voor mijn "latté" en snoepverslaving. Het heeft fantastisch gewerkt.

Ik heb gewoon geen zin in snoep of lattes meer ! Ik zou binnenkort wel nog is willen komen voor mijn nagelbijten, maar eerst wil ik een paar weken wachten omdat ik me eerst nog wat wil concentreren op gezond eten.

Tot binnenkort !

Groetjes,

K.

Bjorn

Virtuele maagband Afvallen met hypnose

Vandaag werden wij blij verrast door onze cliënt Bjorn.
Bjorn wilde graag zijn verhaal doen over vermageren onder hypnose, en heeft dat ook op beeld gezet. Bjorn kwam bij ons in maart 2015. Hij woog toen 115 kilo.

BEKIJK HIER ZIJN GETUIGENIS!

Lees de volledige getuigenis
Guiovanni C

Life coaching

Bij jou is de coaching heel concreet met oefeningen, dit heb ik jarenlang bij mij psycholoog nooit gehad. Guiovanni C

P.

Virtuele maagband

P. Kwam bij ons het Virtuele Maagband Programma volgen. P. verloor zo'n 10 kilo, en bazlt nog steeds rustig maar gestaag af.

Gevraagd naar zijn ervaringen stuurde hij onderstaande mail:

Zoals beloofd hou ik je op de hoogte over mijn gewicht.

De grote stappen volgen niet echt meer momenteel, vorige week slechts een verschil van 100 g. Maar dit is geen probleem, we hebben ook al 2 weekends op rij naar etentjes gemoeten en elke keer laat ik me daar iets meer gaan. De gewone maaltijden in de week brengen me dan terug op peil. Op zich niet erg om even een pauze in te bouwen denk ik dan... .
Vele mensen geven al positieve reacties op het verlies van de 10 kg, en dat geeft evenzeer de nodige energie.

Ik beluister het geluidsbestand nog regelmatig en hou me zonder probleem aan mijn 3 maaltijden per dag. Meer beweging is er nog niet echt van gekomen maar dit gaat ook wel los lopen.

So far so good !

Eric

Stoppen met roken

Eric wilde graag stoppen met roken. Hij volgde daarom ons NicotineStop-programma.

Dit is wat hij ons daarna mailde:

Na de 1ste sessie voelde ik me verlicht en opgelucht. Ik was er klaar voor om te stoppen, wilde het al zo lang.

Ik heb daarna geen sigaret meer aangeraakt en ben nu al 8 weken “clean”. Het voelt fantastisch en ik ben blij dat ik er vanaf ben.

Bedankt !

L. en T.

Verslavingen

T. kwam bij ons met een aantal problemen, waarvan de verslaving aan drugs er één was.

Na enkele sessies in ons programma om verslavingen te overwinnen, ontvingen we onderstaand positieve bericht:

Graag had ik u willen bedanken voor de fantastische sessie dat u gisterenavond had met T.

T. heeft voor de allereerste keer in zijn leven open kunnen praten over zijn probleem en hij voelt zich enorm begrepen en gesteund door u.

Lees de volledige getuigenis
GP

Pijnbestrijding

G. kwam bij ons met chronische pijnen. Na de behandeling vroegen wij hoe het nu ging.

Ik heb veel beterschap,nu en dan nog pijn.Dit weekend had ik veel last maar denk dat het te wijten is aan het feit dat ik mee voor de catering van mijn schoonhouders huwelijks jubileum moest zorgen.

Medicatie inname is sterk verminderd, pijn op schaal van 0 tot 10 is het een 4.

S.

Virtuele maagband

S. heeft ons Virtuele Maagband Programma gevolgd. Naast eten was het probleem haar gebrek aan beweging.

Dit is het bericht dat we van haar ontvingen:

Tot op heden alles onder controle. Na 3 weken ben ik 3kg gewicht verloren.

Het grote voordeel is dat ik bijna zo goed als niet meer snoep.

De motivatie om te bewegen is ook groter geworden, van geen sport tot 3 a 4 keer per week 1/2 uurtje.

Na de verschillende crash dieëten ( 4 verschillende) gaat dit trager maar makkelijker vol te houden. Als ik dit kan volhouden ben ik tevreden. Liever iets trager maar blijvend.

Door de dageliijkse zelfhypnose heb ik ook minder stress omdat ik verplicht ben 15 min te relaxeren. Ook dit is bevorderlijk voor te vermageren.

B.V.

Verslavingen

B.V. kon niet van de snoep afblijven, en ontwikkelde zo een probleem met haar gewicht. Tijdens het Virtuele Maagband Programma stuurde zij dit bericht:

Het was een zeer aangename ervaring. Het is nu twee weken na de sessie en ik kan zeggen dat ik nog geen snoep of zoet aangeraakt heb.

De verleiding is er soms nog, maar iets in mij zegt " niet opeten". Dus missie geslaagd. Het audiobestand helpt ook zeer goed om er dagelijks aan herinnerd te worden en ook zeer ontspannend.

Zeer tevreden.

F.G.

Afvallen met hypnose

F.G. kwam bij ons omdat hij enkele kilo's wilde afvallen, en zo ook het snurken te verminderen.  Hij volgde ons Virtuele Maagband Programma, en dit is wat hij ons liet weten:

Langs deze weg wil ik je toch graag feliciteren en bedanken voor de bereikte resultaten i.v.m. de viruele maagring en - niet te vergeten- het snurken!

Lees de volledige getuigenis
M.

Meer zelfvertrouwen

Ik verontschuldig mij dat u zo lang op antwoord heeft moeten wachten.
Het gaat heel goed maar dan ook heel goed met mij, kan terug beter mijn werk doen en moet minder rusten als ik wat veel gedaan heb.

Dus heel goed ! ben blij hoor!

En dank u hier heel hard voor. Met .... gaat ook alles goed.

We bedanken u ervoor. Als er iets niet goed gaat hoort u zeker van ons. :)

I.V.

Verslavingen

 I. kwam bij ons met een verslaving aan suikers. Na enkele sessies gaf ze ons het volgende aan:

Tot nu toe alles prima.
Geen zin in chocolade, cola of suikers...

De hoeveelheid van eten is ook terug iets verminderd.

Alvast bedankt voor de steun, alsook de snelle service voor mijn schoonzuster.

Groetjes

S.

Virtuele maagband

S. heeft succesvol ons Virtuele Maagband Programma gevolgd.

Dit is wat zij ons schreef:

Alles ok al 4 kg lichter en nog steeds water drinken. Ik eet veel minder ook, super!! 

En mijn hoofdpiijn is helemaal over.

Nogmaals dank daarvoor. Vandaag is de laatste dag dat ik naar het audiobestand moet luisteren maar ik ga het wel bijhouden ik heb het opgenomen op mijn gsm en iPad. Mss voor een moeilijk momentje. 

Vele groeten

Ik laat je iets weten wanneer ik kom voor mijn rugpiijn.  Tot vlug!!

C.

Virtuele maagband

C. geloofde niet echt in de werking van hypnose. Tot haar eigen verbazing viel zij, dankzij het Virtuele Maagband Programma gemakkelijk af.

Dit is wat zij ons daarna vertelde:

Mijn eerste sessie was op 4 maart ik stond er niet volledig achter maar dacht baat het niet, dan schaadt het niet. Na 3 sessies en een kleine maand verder ben ik 4.5 kg lichter dus niet slecht.

Ik heb me zelfs 1x overeten wat ik de volgende dag moest bekopen met een heel slecht gevoel in mijn maag. Ik raad het aan bij mensen die zich niet goed voelen in hun lichaam en een 10 tal kilo's kwijt willen zonder te dieëten en te laten prutsen aan hun lichaam.

M.

M. kreeg al jaren haar gewicht niet onder controle. Zij had last van eetbuien en was verslaafd aan frisdrank. Na het volgen van ons Virtuele Maagband Programma stuurde zij ons onderstaande bericht:

Ik ben een maand geleden de eerste keer bij u geweest owv mijn "vreetbuien".  Sindsdien heb ik geen enkele vreetbui gehad. 

Goed resultaat dus!

Lees de volledige getuigenis
Matthias

Mentale begeleiding van sporters

Matthias heeft bij ons een programma gevolgd om zijn sportprestaties te verbeteren. Daarnaast hebben wij heb een extra dosis zelfvertrouwen gegeven.

Dit is zijn getuigenis:

De begeleiding van Hypno Clinic, heeft mij geholpen de beker van België te winnen.

Nico

Virtuele maagband

Nico volgde bij ons het Virtuele Maagband-Programma om zijn eetpatroon aan te passen en zo blijvend gewicht te verliezen.

Dit is de getuigenis van Nico:

Dankzij het Virtuele Maagband-programma ben ik, blijvend, 10 kg kwijtgeraakt. Ik ben na 6 maanden nog steeds op mijn streefgewicht.

Het was eenvoudig vol te houden, en nog steeds eet ik totdat ik voldaan ben.

Met hypnose afvallen was een goede beslissing!

 

Wenst u ook graag uw ervaring te delen?
Vul uw ervaring/getuigenis in via onze contact pagina.
Ga naar onze contact pagina