mobile
tablet
pc

Stoppen met roken

Stoppen met roken: een opgave? Vele rokers willen eigenlijk maar wat graag stoppen met roken, maar weten vaak niet hoe. De mislukkingen van andere rokers doen hen vaak besluiten de stap maar niet te nemen. Dat is erg jammer. Zeker als zij zouden weten dat stoppen met roken, met behulp van hypnose, heel eenvoudig is. Een slagingspercentage van 90% (University of Washington, School of Medicine, 2001) is zeer positief te noemen. *


Wilt u ook echt stoppen met roken? Een niet-roker worden. Met hypnotherapie gaan we jouw rookgedrag analyseren en aanpakken. *


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Stoppen met roken*

De schadelijke effecten van roken zijn ondertussen bij iedereen bekend. In onze huidige maatschappij, wordt het roken daarom steeds minder geaccepteerd en toegestaan. Steeds meer rokers besluiten daarom om te stoppen met roken.

Een groot gedeelte van deze stoppende rokers slaagt er echter niet in om echt en voor altijd te stoppen met roken. Er bestaat daarom een bloeiende markt in hulpmiddelen als nicotinekauwgoms, nicotineplakkers, e-sigaretten etc. Naast deze hulpmiddelen bestaat er ook een andere, vaak gezondere manier om het stoppen met roken te ondersteunen: Stoppen met roken met behulp van hypnose.

 


 

Effectief stoppen met roken*

Roken is een gewoonte waar je je niet zomaar van los maakt. Er bestaan zoals aangegeven ondertussen vele verschillende methodes en hulpmiddelen. Maar de slaagpercentages hiervan liggen bijzonder laag. Het percentage van mensen dat effectief stopt met roken na hypnosetherapie ligt op 90%. Hypnose is dus bijzonder effectief om je te helpen stoppen met roken.

Zonder neveneffecten

Je weet wel: zenuwachtigheid, snel geïrriteerd zijn, drang naar sigaretten of snoep, verhoogde eetlust, bijkomen,... de effecten die stoppen met roken over het algemeen hebben. Bij onze methode door middel van hypnose zijn deze neveneffecten verwaarloosbaar.

 


 

Niet-roker in twee sessies*

Ons Nicotine-Stop-programma bestaat uit twee snel op elkaar volgende sessies, Tijdens de eerste sessie nemen we de drang naar nicotine en sigaretten weg. Vervolgens verankeren we deze veranderingen stevig in het brein. De cliënt verlaat deze sessie als een niet-roker, en is dus bevrijd van de noodzaak om nog te roken (*).

In de tweede sessie versterken we alle suggesties, en zorgen we ervoor dat de kans op hervallen drastisch wordt verminderd. Hierdoor is de cliënt gewapend om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

 


 

Wordt vandaag nog niet-roker en neem contact met ons op

via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.