mobile
tablet
pc

Verslavingen

Veel mensen hebben te kampen met een verslaving, variërend van internet, snoepen, over alcohol tot drugs. Niet alle verslavingen zijn (direct) schadelijk voor de gezondheid, maar hebben wel een zware impact op het leven van de betrokkene en zijn of haar omgeving.


Op een bepaald moment wordt een verslaving hinderlijk. Voor je gezondheid of je sociaal leven. Wanneer in een vroeg stadium wordt ingegrepen, is het vaak mogelijk om veel schade te voorkomen.*


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Hypnotherapie bij verslaving*

Bij een verslaving is het mentale aspect erg groot. Eens je orde schept in de geest, is de lichamelijke afhankelijkheid ook gemakkelijker te overwinnen.

De oorzaken van veel alcohol- of drugsverslavingen zijn vaak onderliggende, onopgeloste gevoelens. Verkeerde beelden of gedachten die zich in je onderbewuste genesteld hebben en je minder gelukkig en comfortabel doen voelen. Je voelt je onbekwaam om met bepaalde dingen om te gaan of voelt je afgesloten van de anderen. je zoekt toevlucht in alcohol- en drugsgebruik. Eerst een beetje, maar het kan ook ontsporen.

Eigenlijk zoek je naar een beetje opluchting. Even je dagdagelijkse zorgen vergeten.

 


 

Hypnose en verslavingen*

Maar vluchten, werkt maar tijdelijk. Bovendien grijp je naar producten die een grote impact hebben op je leven en gezondheid.

Je bent je hoogstwaarschijnlijk bewust van die slechte gewoonte en je gaat je er nog schuldig voor voelen ook. En zo begeef je je in een spiraal.

Om jouw verslaving met alcohol of drugs effectief te aan te pakken, gaan we de onderliggende, onopgeloste gevoelens oplossen. We leren je ook omgaan en positief te handelen in vervelende situaties. Met hypnose gaan we jou ook helpen om die situaties niet meer als vervelend te beschouwen.

Hypnose is bij uitstek geschikt om de geestelijke afhankelijkheid weg te nemen.* Maak nu een afspraak om een persoonlijk plan op te stellen.

 


Wil je dat we je ondersteunen bij het overwinnen van jouw verslaving?

Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.