mobile
tablet
pc

Afvallen met hypnose

 


Wil jij ook afvallen? Probeer je al een tijd te vermageren, maar zonder resultaat?


Je hebt jezelf op de proef gesteld, jezelf uitgehongerd? Verschillende diëten geprobeerd, maar uiteindelijk kwamen de kilo's er gewoon weer bij? Ondek hoe hypnose en hypnotherapie je kunnen helpen om te vermageren! Zonder moeite en zonder dieet.


Bekijk hier de getuigenis van Bjorn, die dankzij ons Virtueel Maagband-programma meer dan 30 kilo afviel!*


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Enkel eten wanneer je echt honger hebt. En niet meer dan je echt nodig hebt. Daar ligt de sleutel.

Als we dat bereiken dan kost afvallen en 'op je gewicht blijven' geen moeite.

Je hoeft geen gevecht met jezelf aan te gaan. We zullen je onderbewustzijn zo programmeren dat je enkel nog eet als je honger hebt en dat je automatisch een voorkeur zal hebben naar gezond voedsel in plaats van de snelle hap tussendoor.

 


Afvallen met hypnose is anders dan een dieet. Want diëten werken niet. Soms heel even, maar vaak is er geen blijvend effect.

Met hypnose zullen we 'foute' associaties in je onderbewustzijn behandelen en je motivatie om af te vallen versterken. Deze methode zorgt er voor dat je gemakkelijk kan afvallen en je nieuwe gezonde eetgewoonten ook volhoudt.

Er is dus geen dieet, je hoeft niet na te denken over wat je wel of niet mag eten. We maken dat je gezond eten als brandstof voor je lichaam gaat zien. En niet als een toevlucht wanneer je je onzeker voelt zoals in stressvolle situaties, ruzie, examens, sollicitaties,.... 

 

Waarom grijpen we naar eten uit onzekerheid?

Iedereen is meer of minder op zoek naar een zekerheid. Dé plek waar we ons het meest zeker en geborgen voelden is de baarmoeder. Warm, comfortabel en dicht bij de moeder. Vol liefde.

Toen werd je geboren en kwam je in een andere wereld terecht, vol chaos en verandering. Maar in de armen van je moeder voelde je je opnieuw veilig en zeker. Als een baby huilt denken veel jonge moeders eerst aan 2 dingen: hij heeft honger of een vuile luier. Als de luizer droog is, moet hij wel hongerig zijn. En dus krijgt de baby borstvoeding of melk uit een fles. Maar misschien was de baby niet hongerig en zocht hij met het huilen naar wat aandacht en zekerheid.

Op dat moment ontwikkelt zich dat merkwaardig proces. Het zekere liefdevolle gevoel van moeders armen associeert de baby met melk. Dus 'eten'. In het onderbewustzijn worden eten en zich goed en geborgen voelen aan elkaar gekoppeld. Wanneer men later onzeker is, zal men de drang naar eten voelen. Om zich zo weer goed te voelen.

Met hypnose verbreken we deze associatie. Zo verander je op een simpele manier je gedrag en je manier van eten.*

 

Een voldaan gevoel

Je loopt langs een bakker, je passeert langs eens lekker restaurant. De geuren van de delicatessen brengen water in je mond. Deze drang is een reflex of een associatie. Ook hier kunnen we met diepe hypnose de connectie los maken. Je kan nog steeds genieten van het aroma van gebak, maar zonder dat je er meteen eentje wil eten. Door een 'trigger' in te bouwen kan je de drang onmiddellijk laten verdwijnen.

 


  


Wil je graag met hypnose geholpen worden bij het vermageren?

Vul het onderstaand intake formulier in en we contacteren u snel.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.