mobile
tablet
pc

Plankenkoorts

Op je gemak grote groepen toespreken?*


Hypnotherapie is een doeltreffende behandeling van plankenkoorts. Eigenlijk weet je dat je veilig bent op dat podium. Maar toch... dat publiek, op een of andere manier schrikt het je af. Met hypnose gaan we de wortels van die angt proberen te achterhalen en je terug comfortabel doen voelen voor een groot publiek (*).


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Plankenkoorts behandelen met hypnose*

Je bereid je goed voor. Je weet dat je je onderwerp beheerst. Je hebt bij vorige lezingen of spreekbeurten complimenten gekregen. En toch sta je voor elk nieuwe presentatie op slappe benen.

Rationeel weet je dat je veilig bent, dat het allemaal goed komt. Maar je voelt je zo niet. Ergens diep in jou zendt iets een zeer krachtig signaal dat angst creëert. Je hart gaat sneller slaan, je voelt het in je darmen … Je bent gewoon bang, plankenkoorts verlamt je.

 


Hoe kan hypnose jou helpen?*

Met hypnotherapie gaan we aan de slag met dat krachtige deel van je, je onderbewustzijn om de plankenkoorts op te lossen. Want het is daar dat die -irrationele- angst zich genesteld heeft. Door een slechte ervaring, een opmerking,... heeft de plankenkoorts zich ontwikkelt en is een eigen leven gaan leiden. We stellen dat onderbewustzijn open om het opnieuw te programmeren… Alleen op die manier kan je de problemen bij de oorzaak aanpakken. Met hypnose lossen we plankenkoorts en alle angsten die daarbij horen volledig op.*

Je stapt weer vol zelfvertouwen het podium op. Je kan weer met een gerust gevoel die presentatie beginnen.

 


Je plankenkoorts behandelen via hypnose? Of wil je meer informatie over onze aanpak?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand intakeformulier of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.  Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.