mobile
tablet
pc

Veelgestelde vragen

Wat is hypnose?

Kort samengevat spreken we van een zeer gefocuste staat van de geest. Een toestand tussen slapen en waken. In deze toestand is de geest vatbaar voor suggesties om bepaalde geestelijke patronen te veranderen of te doorbreken.

Een uitgebreide uitleg vindt u hier.

 

Hoe voelt hypnose?

Wij kunnen u niet precies vertellen hoe het voelt om onder hypnose te zijn. Dit is omdat iedere cliënt het anders ervaart. Sommigen spreken van een super relaxed gevoel, anderen van een soort dagdroom,

 

Kom ik altijd terug uit hypnose?

Er is sinds de middeleeuwen nog niemand in hypnose gebleven. Je wordt altijd vanzelf weer ‘wakker’.

 

Is alles met hypnose te genezen?

Nee, maar wel heel veel. Problemen met een mentale oorzaak kunnen vaak op een effectieve manier worden behandeld. Zie hiervoor de voorbeelden elders op onze website. Problemen met een duidelijke medische oorzaak zijn vaak niet te genezen met behulp van hypnose, maar de symptomen (pijn, ongemak, etc) zijn vaak wel te verminderen. *

 

Zal ik tijdens de hypnose in slaap vallen?

Hoewel we de term slaap gebruiken, heeft de hypnotische staat niets met slaap te maken. Mocht je in slaap vallen, dan zullen we u zachtjes wakker maken.

 

Raak ik tijdens de hypnose in een diepe trance?

U kunt in een diepe staat van hypnotische trance komen, maar nodig is dit niet. Vaak is een lichte trance al voldoende om het veranderwerk te doen.

 

Werkt hypnose altijd?

Ja ... Hypnose is een verbintenis tussen de therapeut en de cliënt. De therapeut is een gids die u helpt op weg naar oplossingen. Hypnose vindt plaats in de geest van de cliënt. Een cliënt die niet meewerkt, zal waarschijnlijk geen baat hebben bij de behandeling. Cliënten die meewerken zullen zeker resultaten boeken. Officieel moeten we steeds rekening houden met de wettelijke verwoordingen voor de medische sector. zo vindt u overal onze disclaimer terug: (*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.

 

Wanneer mag ik resultaat van de hypnose verwachten?

Bij veel van onze behandelingen is er direct resultaat. Bij andere problemen is er een modulaire behandeling nodig, en kan het zijn dat het resultaat pas merkbaar is na enkele behandelingen. *

 

Worden behandeling met hypnose gedekt door de ziektekosten verzekering?

Op dit moment wordt hypnose niet door de verzekering terugbetaald.

 

Hoe lang duurt een hypnosebehandeling?

De meeste behandelingen bestaan uit een enkele sessie. Sommige complexere problemen, maar ook de behandeling om gewicht te verliezen bestaan uit meerdere sessies.

Een sessie duurt, afhankelijk van de diagnose, 45 tot 60 minuten.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.