mobile
tablet
pc

Wie zijn wij

info@hypnoclinic.be
+32 488 88 56 56
Torfs Yonas
Hypnose therapeut - Inspirator - VMP specialist - Docent
Yonas Torfs is geboren en opgegroeid in Antwerpen. Al sinds zijn jeugd is hij geïnspireerd door hoe mensen met elkaar en met zichzelf omgaan. Door zijn interesse in de mens zelf en de omgang tussen mensen is hij zich enkele jaren geleden gaan richten op hypnose. Dit met als doel mensen te kunnen helpen in het sturen van hun eigen leven, in het gemakkelijker nemen van beslissingen maar vooral om mensen af te helpen van bijvoorbeeld verslavingen, lichamelijke kwaaltjes of andere ongemakken die worden gestuurd door het onderbewustzijn van het menselijk lichaam. Daarom is het zijn missie om zijn diensten aan te bieden aan iedereen die hiervoor open staat. Yonas is tevens oprichter van Hypnoclinic. Hij is ook docent voor al de hypnose opleidingen binnen Hypnoclinic en Coaching-clinic.
info@coachingclinic.be
+32 499 15 38 27
Torfs Jo
Life & personal Coach - Motivator
Jo Torfs is gediplomeerd life coach en motivator. Hij ontwikkelde zijn eigen therapie (T-therapy) en heeft meer dan 20 jaar ervaring als motivator. Jo is een integere coach en mediator die één ieder op zijn eigen manier naar het einddoel begeleidt. Door de juiste tools in te zetten en zijn levenservaringen maken de aanpak van Jo diepgaand en professioneel. Binnen bedrijven en groepen is Jo helemaal in zijn element als mediator en trainer. De veranderingen zijn dan ook direct zichtbaar en voelbaar binnen de bedrijven en groepen, maar zeker ook bij jou als persoon. Als life coach maakt hij je bewust van je gevoelens, gedachten en handelen. Samen met jou, gaat hij op zoek naar wie jij bent, wat je wilt en hoe dit aan te pakken. ...... "Ik help je, zodat jij je leven verandert"
info@hypnoclinic.be
graag via mail
Joosen Ann
Hypnose therapeut - Hypno Birthing
Ann Joosen is een ervaren vroedvrouw die jaren geleden haar weg naar hypnose vond door hypnobirthing docente te worden. Hiermee hielp ze vooral vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en kersverse moeders. Door de prachtige resultaten die ze hiermee boekten en de waaier aan mogelijkheden om meer doelen te bereiken, heeft ze zich verder gespecialiseerd tot master in hypnose. Ann is zeer gedreven om mensen te helpen en veranderingswerk te doen dat blijvend is. Met hypnose heeft ze de nodige skills om dit te verwezenlijken. Iedereen verdient het om zich goed te voelen, gelukkig zijn begint vanbinnen
info@hypnoclinic.be
+32 488 88 56 56
Fieuw Ann
Hypnose therapeut - VMP specialist
Ann Fieuw is een actieve, energieke vrouw met veel levenservaring. Avontuurlijk aangelegd, en met een passie voor reizen. Ze is steeds bereid om bij te leren en kennis te vergaren, en als ze iets wil bereiken, dan gaat ze daar 100 % voor ! Na zelf jarenlang geworsteld te hebben met eetbuien en suikerverslaving en na verschillende dieetpogingen met het bekende jojo-effect, kwam ze in 2017 bij HypnoClinic terecht. Deze stap betekende een keerpunt in haar leven : ze is niet alleen 28 kg afgeslankt - en tot op heden nog steeds op haar streefgewicht - maar ook op andere vlakken heeft hypnose haar geholpen om de persoon te zijn die ze nu is. Daarom wil ze heel graag haar ervaringen delen en andere mensen helpen met afslanken. Haar motto is : "als ik dat kan, dan kan jij dat ook !