mobile
tablet
pc

Faalangst overwinnen

Aarzel je om iets te doen omdat je bang bent iets verkeerd te doen? Of blokkeer je vanwege mogelijke reacties als 'het fout zou lopen'?


Stop met twijfelen.


Om Barak Obama te parafraseren: 'Yes you can!' Alleen weerhoudt iets binnen in je dat te beseffen. Met hypnose krijg je terug controle. En kan je rustig aanpakken wat je wil of moet doen. *


(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen.


Bevrijd jezelf van faalangst met hypnose*

Laat faalangst je niet intomen.

Het is eigen aan het menselijke brein om verschillende gevolgen van ons handelen te maken. Dat is handig, want zo kan je voorbereiden op allerlei mogelijke uitkomsten.

Maar het loopt verkeerd als je vooral de zaken die kunnen fout lopen in acht gaat nemen. En de positieve uitkomsten van je handelen daarmee in de schaduw stelt. Je maakt je allerlei verschrikkelijke voorstellingen en begint angst te voelen. Je reageert niet meer rationeel.

Eens je in deze maalstroom van negatieve gedachten zit, verlies je alle positieve kanten zelfs uit het oog.

Hypnose helpt je dan om even terug te spoelen. De dingen te zien zoals ze echt zijn en de dingen te doen, die je wil of moet doen.

 


Zelfvertrouwen opkrikken met hypnose therapie*

Met hypnose krijgen we de zenuwen en je zelfvertrouwen weer onder controle (*).

Na de hypnosetherapie zal je voelen dat:

  • je je rustiger voelt bij het nemen van beslissingen of het aanpakken van taken
  • de angst dat alles fout zal lopen verdwijnt
  • je kunt makkelijker omgaan met opwinding en stress
  • je vertrouwt je zelf en jouw aanpak
  • je vindt uitdagingen geen onmogelijke drempel meer
  • zelf als er dingen verkeerd lopen, raak je niet meer in paniek, maar behoud je overzicht en controle
  • je hebt vertrouwen in de goede afloop

 


Hypnose of hypnose therapie is een zeker efficiënte methode om problemen als faalangst aan te pakken*

 

Wil jij ook van die faalangst af? Contacteer ons dan via onderstaand formulier.

Het werkt, wees daar maar zeker van, falen is bij ons geen optie ;-)

of bel ons via 0488 88 56 56 of 0499 15 38 27.

 

(*) Disclaimer: Al onze voorstellen zijn gebaseerd op eerder behaalde resultaten maar kunnen niet gegarandeerd worden. Aangezien elke persoon verschillend is, zijn ook resultaten mogelijk verschillend. Vanzelfsprekend doen we er alles aan om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen, zodat ook u tevreden bent van onze oplossingen. Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor mensen tot het bereiken van doelen of het verbeteren van hun welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke medische verzorging.